fbpx

Indfarvet spartel (KABE)

Indfarvet spartel (KABE)

INDFARVET SPARTEL / KABE

Indfarvet spartel giver et flot og særpræget udtryk til et rum. Hver eneste væg bliver unik – præcis som var det et lille kunstværk i sig selv. Produktet fås i mange farver, så det er kun fantasien, der sætter grænser.

Indfarvet spartel påføres direkte på glatte vægge med filt. Har du tapet eller savsmuld, skal vi have det af først. Dét kommer vi gerne og hjælper dig med, men du kan også sagtens gøre det selv.

Arbejdsprocesser

Der er mange arbejdsprocesser i at få en flot spartlet væg med det helt rette spil. Først skal væggen spartles to gange med en særlig teknik. Mellem hvert lag slibes med fint sandpapir. Afslutningsvis indkapsles overfladen med gulvlak, så væggen er mere slidstærk, da spartlen i sig selv ellers er for sart.

Lakken er samtidig prikken over i’et, som bringer spillet og strukturen i overfladen endnu mere frem. Vi sørger selvfølgelig også for snorlige kanter, så afslutningen mod loftet ikke laver bølger.

LAU Malerfirma tryller de flotteste vægge med indfarvet spartel frem – og det er en opgave, som vi holder af at udføre!

Kontakt os i dag

KABE spartel

Kabe Copenhagens indfarvede spartel er det helt store hit for tiden, både hos vores kunder, men også i vores egne private hjem.

I huse med køkken/alrum, har store rum en tendens til bare at flyde sammen. Med lidt Kabe Spartel kan man let skabe en følelse af et rum i rummet.
Her har vi eksempelvis skabt et mere hyggeligt spiseareal, ligesom køkkenet, som er et og samme rum som stuen, bliver markeret. På den måde har man følelsen af at træde ind og ud af sit køkken, selvom man aldrig fysisk forlader rummet.

Mere end 10 års erfaring

Maler i Hvidovre Lau Z. Rasmussen har 10 års erfaring som maler, hvor af han i 4 år har været selvstændig. Han beskæftiger i dag, udover sig selv, to malere på fuld tid. Det er vigtigt at have en god dialog med kunden inden start, for at undgå misforståelser. Derudover lægger Malermester Lau Z. Rasmussen stor vægt på at efterlade kundens matrikel 100 % ryddet op.

Vi laver opgaver så som maling/renovering af flyttelejlighed, opsætning af filt, tapet og glasvæv, maling af vægge og lofter, facaderenovering, maling af træværk og så har vi stor erfaring med det populære Kabe spartel.

Kontakt

Når du skal have udført et professionelt stykke indvendigt malerarbejde i Storkøbenhavn, hvor både du som kunde og det færdige resultat er i fokus, så tag os med på råd. Vi går nemlig højt op i god kundeservice og yder gerne lidt ekstra, for at resultatet bliver godt.

Kontakt os på 60 88 63 50 hvis du har brug for et uforpligtende tilbud fra os. Du kan også skrive på lau@malerlau.dk eller udfylde vores kontaktformular, så ringer vi dig op. Vi ser frem til at høre fra dig!