fbpx

Job i LAU Malerfirma

Job i LAU Malerfirma

En del af familien

I LAU Malerfirma anser vi hinanden for en ekstra familie.

Vi er et lille team på 6 dygtige mænd og kvinder, som varetager gængse maleropgaver for private, erhverv og det offentlige. Vi har base i Hvidovre, men vores kunder kan være i hele Storkøbenhavn, ligesom vi også får opgaver i Nordsjælland og omegnen nogle gange.

Vi tror på, at du bedst selv kan styre din hverdag, så hos os vil du hurtigt få medbestemmelse over dine arbejdsopgaver. Det betyder også, at vi alle har et ansvar for, at kundernes behov bliver løst på den bedst tænkelige måde, og alle opfordres til at komme med input og støtte.

Det er vigtigt, at vores kolleger trives på arbejdspladsen, og at det er et trygt sted at være for alle. Alle skal være glade for at gå på arbejde, og derfor spiller det sociale en stor rolle i vores lille virksomhed. Heldigvis kan vi se, at folk er glade for at være en del af teamet, for det er ikke et sted, folk normalt selv vil væk fra.

Fordi vi er et mindre team, har vi også fået skabt en rigtig stærk familiefølelse – både med hinanden og vores familier. Tit inviterer vi nemlig mænd/koner og børn med, når vi laver noget sjovt uden for arbejdstiden. Derfor kender vi alle sammen hinanden utroligt godt, og vores familier har det godt med hinanden.

Hvert år holder vi en sommerfest og naturligvis også julefrokost, men der er altid plads til noget mere hygge. Indimellem har vi også taget hele firmaet på udenlandsrejse, så vi kan få nogle helt unikke oplevelser sammen. Det håber vi selvfølgelig, at vi kan gøre mange år endnu, fordi det er en fantastisk måde at se verden på.

Kontakt os i dag

Ansvarsfuld maler søges til lille malerfirma

Vil du være en del af et sundt malerfirma i vækst? Har du lyst til at være en del af et lille, men rigtig hyggeligt team? Kan du se dig selv tage ansvar for din arbejdsdag?

Så er det nok dig, vi mangler!

I LAU Malerfirma søger vi efter en ansvarsfuld maler, der kan blive vores nye kollega.

LAU Malerfirma bor i Hvidovre, men vi varetager gængse maleropgaver for private, erhverv og offentlige kunder i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Alle vores kolleger får stillet en firmabil til rådighed, så det er nemt at komme frem og tilbage.

Vi forestiller os, at du:

  • Er faglært maler, og du har god sans for kvalitet.
  • Brænder for dit håndværk, og at du ikke er bange for at tage stilling eller sætte krav til dit arbejde.
  • Har lyst til at understøtte den gode tone og det gode humør på arbejdspladsen.
  • Vil bruge tid på at hygge med dine kolleger – både i pauser og udenfor arbejdstiden.
  • Bor i Københavnsområdet (ikke et krav).
  • Har kørekort.

Løn efter kvalifikationer.

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt ved at udfylde formularen herunder. Vi indkalder løbende til samtale.

Har du spørgsmål til jobbet, eller vil du høre mere om at arbejde i LAU Malerfirma, kan du kontakte direktør Lau Rasmussen på mail lau@malerlau.dk eller tlf.: 60 88 63 50.