fbpx

Malerfirma

Malerfirma

LAU Malerfirma leverer kun hele oplevelser.

Vi er nemlig passionerede omkring alt, vi gør – og det gælder også den indledende rådgivning mod dig og dit malerprojekt. Vi lytter til dig, og vi sætter os ind i dine ønsker og drømme. Kommunikation er nøglen til det gode samarbejde, og derfor er vores kunder tilfredse med
vores arbejde, inden vi overhovedet svinger malerpenslen.

Dén oplevelse glæder vi os til også atgive dig! Vi føler os nemlig kun hjemme, når hvert et penselstrøg sidder lige i skabet – og vi går ikke på kompromis med vores egen, faglige stolthed!

Når du leder efter et professionelt malerfirma i og omkring Storkøbenhavn, som møder deres kunder med et smil, kan du trygt tage fat i os. LAU Malerfirma har mere end 10 års erfaring i branchen, og leverer altid det resultat, som kunden ønsker. Vi tilbyder maling af:

Derudover tilbyder vi spartling med Kabe spartel, opsætning af glasvæv, filt og tapet, fuldspartling og meget mere. Vi har næsten ingen begrænsninger inden for malerarbejde. Du er altid velkommen til at kontakte os med netop din specifikke opgave, så finder vi helt sikkert en løsning.

Kontakt os i dag

Højt kundeserviceniveau og god kvalitet

Hos LAU Malerfirma er vi imødekommende og lytter til dine ønsker. Vores arbejde er nemlig først færdiggjort, når du som kunde er fuld tilfreds med resultatet. Derfor er du i trygge hænder, når du vælger os.

Vi går meget op i at have en god dialog med vores kunder specielt inden selve arbejdsprocessen går i gang. Det er vigtig for os at vi ved præcis hvordan du som kunde forventer at resultatet kommer til at se ud, og hvis ikke du selv er helt klar over det, står vi parate til at guide dig mod den løsning, der bedst passer dig.

Kontakt

Når du skal have udført et professionelt stykke malerarbejde i Storkøbenhavn, hvor både du som kunde og det færdige resultat er i fokus, så tag os med på råd. Vi går nemlig højt op i god kundeservice og yder gerne lidt ekstra, for at resultatet bliver godt.

Kontakt os på 60 88 63 50 hvis du har brug for et uforpligtende tilbud fra os. Du kan også skrive på lau@malerlau.dk eller udfylde vores kontaktformular, så ringer vi dig op. Vi ser frem til at høre fra dig!