fbpx

Maling af facade

Maling af facade

Maling af facade

Hvad enten du skal have renoveret din gamle facade eller lavet en helt ny facade, kan vi varetage opgaven.

Maling af facader bør altid udføres af en professionel maler og vi rådgiver altid inden vi starter processen op. En facade er altid det første man ser på et hus, en butik eller større bygning, og derfor er det vigtigt at materiale valg og farve er nøje udvalgt. En facade udsættes for stor belastning af vind og vejr og derfor er det vigtigt du vælger en maler til at udføre arbejdet.

Dit lokale malerfirma i Storkøbenhavn

Tag os med på råd, når du skal have malet facaden. Det kan godt synes som en god idé selv at male din facade, men i langt de fleste tilfælde er det bedre givet ud, at få en professionel til at udføre arbejdet.

Vi rådgiver altid inden vi starter processen op. En facade er altid det første man ser på et hus, en butik eller større bygning, og derfor er det vigtigt at materiale valg og farve er nøje udvalgt. En facade udsættes for stor belastning af vind og vejr og derfor er det vigtigt du vælger en maler til at udføre arbejdet.

Det kan nemlig være et ret stort projekt selv at male en facade. Derudover kan det være svært at vurdere hvordan det færdige resultat vil se ud på baggrund af en farveprøve. Vi giver dig et professionelt syn på sagen og står altid klar til at rådgive og vejlede dig.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os i dag

Vores kunder er alfa omega

Vi går højt op i, at slutresultatet er lige i øjet, og at vores kunder er glade og tilfredse med resultatet. Men vi vil gerne tilbyde lidt mere end bare et flot resultat. Derfor går vi meget op i vores kunderelationer.

Vi møder vores kunder i øjenhøjde og altid med et smil. Vi sætter os altid grundigt ind i dine ønsker, så slutresultatet bliver det bedste.

Vi lever af glade og tilfredse kunder. Derfor vil vi gerne gøre en ekstra indsats og tage os tid til dig. Vi er nemlig først tilfredse med vores arbejde, når du er.

Kontakt

Skal du have malet din facade i Storkøbenhavn eller Nordsjælland, og ønsker du at få opgaven udført af en professionel maler, der samtidig har et stort fokus på dine ønsker? Så er du velkommen til at kontakte os.

Du har altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud. Kontakt os på 60 88 63 50 eller på mail lau@malerlau.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig snarest. Vi ser frem til at høre fra dig!