fbpx

Maling af hus

Maling af hus

Professionelt malerarbejde

Det kan synes let selv at male sit hus, men vi anbefaler at få en professionel til det, da det både er en stor process men også for at sikre, at resultatet bliver pænt

Hos LAU Malerfirma har vi mere end 10 års erfaring, og vores medarbejdere sikrer altid et pænt resultat. Vi står altid klar til at rådgive med vores ekspertise inden for farvevalg og nuancer, og hvordan resultatet vil komme til at se ud med den pågældende farve. Det kan nemlig være vanskeligt at se ud fra en farveprøve.

Vi maler huse i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os i dag

Dit behov i fokus

Selvom vi går højt op i vores faglighed og altid sætter en høj standard for vores arbejde, er det i sidste ende vores kunder og deres behov og ønsker, der er vores største fokus. Vi er nemlig først selv tilfredse med vores malerarbejde, når du som kunde er.

Vi starter altid med at have en grundig dialog med dig som kunde. Ikke kun for at få overleveret en opgave, men for at sætte os grundigt ind i dine tanker og ønsker til det færdige resultat.

Hvis du har brug for sparring eller har lyst til at vende dine ideer med en professionel, står vi altid klar til at give dig feedback.

Kontakt

Har du brug for at få malet dit hus med professionelle maleruller, og samtidig føle dig imødekommet? Så er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, så ring på 60 88 63 50 eller skriv en mail til lau@malerlau.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, så hører du fra os. Vi glæder os til at høre fra dig!