fbpx

Maling af vægge og lofter

Indvendigt malerarbejde

Din lokale malermester

Udover at vi selvfølgelig kan male alle typer af vægge og lofter, så rådgiver vi også gerne ifb. med udarbejdelse af tilbudet. Valg af maling afhænger nemlig af hvilken type af vægge eller lofter der er tale om og derfor kan prisen også varierer en del.

Valg af farve er også en vigtig process. Skal rummene være mere lyse og imødekommende, eller skal de skabe hygge og nærvær, eller måske et helt særligt personligt præg. Der kan vi byde ind med vores mangeårige erfaringer indenfor malerfaget, så du i sidste ende føler dig klædt godt på til at tage de rigtige valg inden det endelig tilbud gives.

Så maling af vægge og lofter er ikke nødvendigvis “bare” noget der skal gøres. Der er flere ting at tage hensyn til – husk det.

Kontakt os i dag

Vores dygtige samarbejdspartnere

Vi står ikke alene i LAU Malerfirma, men har et dedikeret og topprofessionelt team af samarbejdspartnere bag os. Det er virksomheder, som vi på det varmeste kan anbefale, hvis du søger efter endnu mere hjælp til at komme i mål med dit renoveringsprojekt.

Hvad end det gælder maling af vægge, lofter eller træværk, står vi klar til at løfte din opgave med høj kvalitet.

Kontakt

Når du skal have udført et professionelt stykke indvendigt malerarbejde i Storkøbenhavn, hvor både du som kunde og det færdige resultat er i fokus, så tag os med på råd. Vi går nemlig højt op i god kundeservice og yder gerne lidt ekstra, for at resultatet bliver godt.

Kontakt os på 60 88 63 50 hvis du har brug for et uforpligtende tilbud fra os. Du kan også skrive på lau@malerlau.dk eller udfylde vores kontaktformular, så ringer vi dig op. Vi ser frem til at høre fra dig!