fbpx

Udvendigt malerarbejde

Udvendigt malerarbejde

Alt i udvendigt malerarbejde

Som malerfirma varetager vi alle slags opgaver, når det gælder udvendigt malerarbejde og kan eksempelvis være behjælpelige med maling af:

  • Facader
  • Vinduer
  • Udhæng & stern
  • Træbeskyttelse
  • Oliering af terrasse

Hos LAU Malerfirma er vi eksperter i udvendig maling, og tilbyder derudover vores ekspertise til hjælp med træbeskyttelse samt oliering af terrasse.

Kontakt os i dag

Maling af træværk

Vi hjælper dig med maling af træværk, og anbefaler at få den type opgave udført når vejret tillader det. Udendørs maling gøres bedst i perioden slut april til september. Derudover tager vi også højde for luftfugtighed og ikke at male i direkte sol.

Har du et hus eller sommerhus i træ, er det vigtigt at male det med 3-5 års mellemrum, afhængigt af hvor udsat dit hus ligger i forhold til vind og vejr.

Hos LAU Malerfirma er vi eksperter i udvendig maling af træværk, og tilbyder derudover vores ekspertise til hjælp med træbeskyttelse samt oliering af terrasse.

Kontakt

Når du skal have udført et professionelt stykke udvendigt malerarbejde i Storkøbenhavn, hvor både du som kunde og det færdige resultat er i fokus, så tag os med på råd. Vi går nemlig højt op i god kundeservice og yder gerne lidt ekstra, for at resultatet bliver godt.

Kontakt os på 60 88 63 50 hvis du har brug for et uforpligtende tilbud fra os. Du kan også skrive på lau@malerlau.dk eller udfylde vores kontaktformular, så ringer vi dig op. Vi ser frem til at høre fra dig!