fbpx

Indvendigt malerarbejde

Indvendigt malerarbejde

Skal vi sætte kulør på din bolig?

I LAU Malerfirma kender vi klokken, og vi kommer altid til aftalt tid. Vores mål er at give dig flotte, glatte og gennemarbejdede vægge – gerne fuld af farve. Men alt andet i vores forretning er gennemsyret af gennemsigtighed. Der er ingen skjulte overraskelser, og vi behandler dit hjem, som var det vores eget.

Vores dygtige samarbejdspartnere
Vi står ikke alene i LAU Malerfirma, men har et dedikeret og topprofessionelt team af samarbejdspartnere bag os. Det er virksomheder, som vi på det varmeste kan anbefale, hvis du søger efter endnu mere hjælp til at komme i mål med dit renoveringsprojekt.

Spartel og filt

Et godt forarbejde er afgørende for det endelige resultat. Maleriet bliver nemlig ikke bedre, end det lærred, det er malet på. Filt og efterfølgende maling skjuler ingenting, og dét sætter store krav til spartelarbejdet, som skal stå knivskarpt. Som maler er det her, at vores håndværk virkelig kommer i spil. Derfor anbefaler vi altid, at du får professionel hjælp til spartelarbejdet. Man skal nemlig have spartlet op imod 10.000 m2 overflade for, at resultatet bliver godt.

Så er budgettet ikke til, at vi både spartler, sætter filt op og maler, så anbefaler vi, at du hyrer os til at komme i mål med al forarbejdet, og så kan I eventuelt selv male efterfølgende. Vi tilbyder også sprøjtespartel, som er både effektivt og kostbesparende for dig som kunde. Når vi har spartlet, opsætter vi altid filt, hvis du ønsker en flot, glat overflade.

Sidder der glasvæv eller savsmuldstapet på dine vægge, og ønsker du filt? Ja, så skal den nuværende beklædning altså renses af først. Vi vil gerne rense dit tapet ned, men du kan også selv gøre det, hvis du vil spare på økonomien.

Pst …
Vi udlåner gerne vores professionelle værktøj til tapetnedrensning, hvis vi skal på bagefter. Når væggene er renset, fuldspartler vi, og herefter sætter vi en glat, forgrundet filt ovenpå.

Indfarvet spartel / Kabe

Indfarvet spartel giver et flot og særpræget udtryk til et rum. Hver eneste væg bliver unik – præcis som var det et lille kunstværk i sig selv. Produktet fås i mange farver, så det er kun fantasien, der sætter grænser.

Indfarvet spartel påføres direkte på glatte vægge med filt. Har du tapet eller savsmuld, skal vi have det af først. Dét kommer vi gerne og hjælper dig med, men du kan også sagtens gøre det selv.

Der er mange arbejdsprocesser i at få en flot spartlet væg med det helt rette spil. Først skal væggen spartles to gange med en særlig teknik. Mellem hvert lag slibes med fint sandpapir. Afslutningsvis indkapsles overfladen med gulvlak, så væggen er mere slidstærk, da spartlen i sig selv ellers er for sart.

Lakken er samtidig prikken over i’et, som bringer spillet og strukturen i overfladen endnu mere frem. Vi sørger selvfølgelig også for snorlige kanter, så afslutningen mod loftet ikke laver bølger.

LAU Malerfirma tryller de flotteste vægge med indfarvet spartel frem – og det er en opgave, som vi holder af at udføre!

Kontakt os i dag

Glans og maling

Når spartel- og filtarbejdet er i orden, så er det tid til at få maling på væggene. Og maling er ikke bare maling. Du vil derfor blive spurgt ind til dine ønsker til glans. Glans er egentlig bare mængden af lak i malerbøtten. Glans 5 betyder fx, at der er tilføjet 5% lak til malingen. Glans 25 svarer til 25% lak og så fremdeles. Jo højere glans, desto mere lak.

Dit valg af glans afhænger af rummet, der skal males. Ud over, at det er nemmere at tørre over med en våd klud på en høj glans, så skal du også tænke over, at lyset reflekterer på den blanke overflade, og derfor fremstår særligt farvet maling meget pænere jo lavere glans, du vælger.

Det er derfor vigtigt at vælge den rigtige glans fra start. Vi anbefaler altid:

  • Lofter: Fuldstændig matte med glans 1-2 uanset om de er hvide, eller du vælger at give dem farve.
  • Badeværelser: Glans 25 er godkendt til at male med i vådrum. Den gør samtidig rengøringen nemmere, bl.a. omkring toilettet.
  • Køkken: Glans 10 i arbejdszoner er super. Stænkes der under madlavning, eller kommer der pletter, kan de nemt tørres væk med en våd klud.
  • Værelser og øvrige opholdsrum: Gå med en lavere glans – gerne glans 5, især hvis du vælger farvet maling. Herved opnår du også mere dybde i farven.
  • Fodpaneler og træværk: Glans 40, som tåler slidtage ved støvsugning. I et nymalet hjem er det vigtigt, at dine fodpaneler og dørkarme også får et nyt lag maling, så rummet fremstår færdigt.

Vi maler udelukkende med akrylmaling. Basen består af 100% akryl, som giver højeste kvalitet, da akryl er stærkere og giver en mere lukket overflade – selv ved en lav glans. Det betyder også, at malingen holder sig pæn i længere tid.

Hvad end det gælder maling af vægge, lofter eller træværk, står vi klar til at løfte din opgave med høj kvalitet.

Udover at vi selvfølgelig kan male alle typer af vægge og lofter, så rådgiver vi også gerne ifb. med udarbejdelse af tilbudet. Valg af maling afhænger nemlig af hvilken type af vægge eller lofter der er tale om og derfor kan prisen også varierer en del.

Valg af farve er også en vigtig process. Skal rummene være mere lyse og imødekommende, eller skal de skabe hygge og nærvær, eller måske et helt særligt personligt præg. Der kan vi byde ind med vores mangeårige erfaringer indenfor malerfaget, så du i sidste ende føler dig klædt godt på til at tage de rigtige valg inden det endelig tilbud gives.

Kontakt

Når du skal have udført et professionelt stykke indvendigt malerarbejde i Storkøbenhavn, hvor både du som kunde og det færdige resultat er i fokus, så tag os med på råd. Vi går nemlig højt op i god kundeservice og yder gerne lidt ekstra, for at resultatet bliver godt.

Kontakt os på 60 88 63 50 hvis du har brug for et uforpligtende tilbud fra os. Du kan også skrive på lau@malerlau.dk eller udfylde vores kontaktformular, så ringer vi dig op. Vi ser frem til at høre fra dig!