fbpx

Om os

Malermester Lau Z. Rasmussen

Hos LAU Malerfirma er du garanteret en kombinationen af struktureret projektledelse og det gode håndværk. Med et kompetent og erfarent team kan vi tilbyde en løbende dialog og tilgængelighed for dig som kunde.

  • 10 års erfaring
  • Godt håndværk
  • Fokus på god kommunikation
  • Professionel rådgivning

Med vores faste base i Hvidovre udfører vi alt i malerarbejde vi hele Storkøbenhavn, Nordsjælland og omegn.

Vi står ikke alene i LAU Malerfirma, men har et dedikeret og topprofessionelt team af samarbejdspartnere bag os. Det er virksomheder, som vi på det varmeste kan anbefale, hvis du søger efter endnu mere hjælp til at komme i mål med dit renoveringsprojekt.

Kontakt os i dag

Vi lytter til din behov

Hos LAU Malerfirma møder du altid en frisk, smilende og imødekommende fagmand som lytter til dine ønsker og behov. Vi ved, at den optimale løsning og det flotte resultat bedst opnås i samarbejde med dig.

Når vi udfører din maleropgave går vi altid professionelt og struktureret til værks. Vi udfører din maleropgave tilfredsstillende, hurtigt og effektivt – uden at gå på kompromis med det flotte resultat.

Kontakt

Tag os med på råd når du skal have udført professionelt malerarbejde. Hos LAU Malerfirma løser vi både mindre og større maleropgaver, og med et engageret team af dygtige malere står vi også klar til at hjælpe dig.

Indhent et uforpligtende tilbud ved at ringe til 60 88 63 50. Du kan også sende en mail på lau@malerlau.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!